Bulevar Vojvode Petra Bojovića 1A 78000 Banja Luka
Pon - Pet : 8-18h Nedjeljom ne radimo

O nama

Rukovodilac Dentalne klinike - 
Doc. dr. Slava Sukara
Rukovodilac Dentalne klinike - Doc. dr. Slava Sukara

O NAMA

Dentalna klinika pruža pacijentu cjelokupnu uslugu na jednom mjestu, od strane renomiranih stručnjaka u ugodnom ambijentu opremljenom po svjetskim standardima. Zahvaljujući Ugovoru sa Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske vrata Klinike su otvorena za sve građane sa zdravstvenom knjižicom za sve specijalnosti: Bolesti zuba i endodoncija, Stomatološka protetika, Parodontologija i oralna medicina, Dječja i preventivna stomatologija, Oralna hirurgija, Ortopedija vilica. U okviru „Dentalne klinike“, u savremenom Zubotehničkom laboratoriju se izrađuju sve vrste protetskih nadoknada, kao i ortodontskih aparata. Klinika ima i savremene RTG aparate za intraoralna i ekstraoralna snimanja što doprinosi dijagnostici, a time i planu terapije stomatoloških oboljenja.

Naša misija

Misija „Dentalne klinike“ je primarno obrazovanje budućih stomatologa i specijalizanata orijentisanih više prema praksi s ciljem samostalne i kreativne primjene stručnih znanja specifičnih za pojedina stručna područja.
Teorijska i primijenjena znanja

Teorijska i primijenjena znanja

„Dentalna klinika“ sadržajno obuhvata teorijska i primijenjena znanja

Stručna praksa

Stručna praksa

Dentalna klinika“ sadržajno obuhvata i stručnu praksu.

Naš zadatak

Zadatak je organizovanje i izvođenje naučno-stručnih studija, obrazovanje studenata i specijalizanata stomatologije kojima se tokom studija prema Bolonjskom procesu, omogućuje mobilnost u okviru evropskog visokoškolskog prostora i ravnopravan položaj u Evropi nakon završetka studija.

Radno vreme

Dentalne klinike
  • Ponedeljak08:00 – 18:00
  • Utorak08:00 – 18:00
  • Sreda08:00 – 18:00
  • Četvrtak08:00 – 18:00
  • Petak08:00 – 18:00