Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A 78000 Banja Luka
Pon - Pet : 8-18h Nedjeljom ne radimo

O nama

Rukovodilac Dentalne klinike - Slaven Bećarević, dipl. ek.
Rukovodilac Dentalne klinike - Slaven Bećarević, dipl. ek.

O NAMA

Dentalna klinika pruža pacijentu cjelokupnu uslugu na jednom mjestu, od strane renomiranih stručnjaka u ugodnom ambijentu opremljenom po svjetskim standardima. Zahvaljujući Ugovoru sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, vrata Klinike su otvorena za sve građane sa zdravstvenom knjižicom za sve specijalnosti: Bolesti zuba i endodoncija, Stomatološka protetika, Parodontologija i oralna medicina, Dječija i preventivna stomatologija, Oralna hirurgija, Ortopedija vilica. U okviru „Dentalne klinike“, u savremenoj Zubotehničkoj laboratoriji se izrađuju sve vrste protetskih nadoknada, kao i ortodontskih aparata. Klinika ima i savremene RTG aparate za intraoralna i ekstraoralna snimanja što doprinosi dijagnostici, a time i planu terapije stomatoloških oboljenja.

Naša misija

Misija „Dentalne klinike“ je primarno obrazovanje budućih stomatologa i specijalizanata orijentisanih prema praksi, s ciljem samostalne i kreativne primjene stručnih znanja specifičnih za pojedina stručna područja.
Teorijska i primijenjena znanja

Teorijska i primijenjena znanja

„Dentalna klinika“ sadržajno obuhvata teorijska i primijenjena znanja.

Stručna praksa

Stručna praksa

„Dentalna klinika“ sadržajno obuhvata i stručnu praksu.

Naš zadatak

Zadatak je organizovanje i izvođenje naučno-stručnih studija, obrazovanje studenata i specijalizanata stomatologije kojima se tokom studija prema Bolonjskom procesu, omogućuje mobilnost u okviru evropskog visokoškolskog prostora i ravnopravan položaj u Evropi nakon završetka studija.

Radno vrijeme

Dentalne klinike
  • Ponedjeljak08.00 – 18.00
  • Utorak08.00 – 18.00
  • Srijeda08.00 – 18.00
  • Četvrtak08.00 – 18.00
  • Petak08.00 – 18.00